



Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
No cure No pay
Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen
Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
met Vijverborgh?
Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.



De operationeel directeur geeft leiding aan het managementteam en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de hospitality locatie. Tevens is de operationeel directeur aanpreekpunt voor de stakeholders en eigenaren. Met een strategische blik, én helikopter view, waarborgt de operationeel directeur de kwaliteit en gestelde doelstellingen voor de middellange en lange termijn en streeft hij/zij naar verdere doorontwikkeling inzake dienstverlening en gastheerschap op locatie.

Competenties
Gastgericht
Representatief en communicatief vaardig
Flexibel
Strategisch en organisatorisch sterk
Coachend leider en teamplayer
Besluitvaardig
Kwaliteitsgericht
Commercieel gericht en ondernemend

Verantwoordelijkheden
Behalen van doelstellingen van de locatie met betrekking tot omzet, winst, gasttevredenheid en medewerkerstevredenheid
Optimalisatie gasttevredenheid gasten
Aansturen/inspireren/delegeren en coachen van medewerkers


Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Horeca Depot, Museum
Boijmans Van BeuningenLandal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Competenties

Verantwoordelijkheden
Behalen van doelstellingen van de locatie met betrekking tot omzet, winst, gasttevredenheid en medewerkerstevredenheid
Optimalisatie gasttevredenheid gasten
Aansturen/inspireren/delegeren
en coachen van medewerkers
De operationeel directeur geeft leiding aan het managementteam en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de hospitality locatie. Tevens is de operationeel directeur aanpreekpunt voor de stakeholders en eigenaren. Met een strategische blik, én helikopter view, waarborgt de operationeel directeur de kwaliteit en gestelde doelstellingen voor de middellange en lange termijn en streeft hij/zij naar verdere doorontwikkeling inzake dienstverlening en gastheerschap
op locatie.





No cure No pay
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.
management
interim kandidaat via Vijverborgh
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht
Representatief en
communicatief vaardig
Flexibel
Strategisch en
organisatorisch sterk
Coachend leider
en teamplayer
Besluitvaardig
Kwaliteitsgericht
Commercieel gericht
en ondernemend
