Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.

Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.

Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.

No cure No pay

Onze werkwijze
  • Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen

  • Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht

  • Wereldmuseum, Rotterdam

  • Chassé Theater, Breda

  • Delfins Beach Resort, Bonaire

  • Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem

Enkele referenties
Liever persoonlijk contact
met Vijverborgh?

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?

Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Jouw ideale interim kandidaat via Vijverborgh

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Kom in contact
Chief Operating Officer
Chief Operating Officer
general management

De COO geeft leiding aan het managementteam en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de hospitality locatie. Tevens is de COO aanpreekpunt voor de stakeholders en eigenaren. Met een strategische blik, én helikopter view, waarborgt de COO de kwaliteit en gestelde doelstellingen voor de middellange en lange termijn en streeft hij/zij naar verdere doorontwikkeling inzake dienstverlening en gastheerschap op locatie.

Competenties

  • Gastgericht

  • Representatief en communicatief vaardig

  • Flexibel

  • Strategisch en organisatorisch sterk

  • Coachend leider en teamplayer

  • Besluitvaardig

  • Kwaliteitsgericht

  • Commercieel gericht en ondernemend

Verantwoordelijkheden

  • Behalen van doelstellingen van de locatie met betrekking tot omzet, winst, gasttevredenheid en medewerkerstevredenheid

  • Optimalisatie gasttevredenheid gasten

  • Aansturen/inspireren/delegeren en coachen van medewerkers

Enkele referenties
  • Chassé Theater, Breda

  • Delfins Beach Resort, Bonaire

  • Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem

  • Horeca Depot, Museum
    Boijmans Van Beuningen

  • Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht

  • Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?

Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Liever persoonlijk contact met Vijverborgh?

Competenties

Verantwoordelijkheden

Behalen van doelstellingen van de locatie met betrekking tot omzet, winst, gasttevredenheid en medewerkerstevredenheid

Optimalisatie gasttevredenheid gasten

Aansturen/inspireren/delegeren
en coachen van medewerkers

De COO geeft leiding aan het managementteam en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de hospitality locatie. Tevens is de COO aanpreekpunt voor de stakeholders en eigenaren. Met een strategische blik, én helikopter view, waarborgt de COO de kwaliteit en gestelde doelstellingen voor de middellange en lange termijn en streeft hij/zij naar verdere doorontwikkeling inzake dienstverlening en gastheerschap
op locatie.

Kom in contact
Onze werkwijze

No cure No pay

Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.

Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.

Chief Operating Officer
Chief Operating Officer
General
management
Jouw ideale
interim kandidaat via Vijverborgh

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht

Representatief en
communicatief vaardig

Flexibel

Strategisch en
organisatorisch sterk

Coachend leider
en teamplayer

Besluitvaardig

Kwaliteitsgericht

Commercieel gericht
en ondernemend