



Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
No cure No pay
Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen
Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
met Vijverborgh?
Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.



De horeca manager is eindverantwoordelijk voor de restaurants en, wanneer van toepassing, banqueting faciliteiten. Hij/zij leidt de afdelingen keuken, stewarding en bediening en communiceert actief met ondersteunende afdelingen, wanneer van toepassing. De horeca manager is verantwoordelijk voor de realisatie van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen aan de hand van opgestelde en gefiatteerde budgetten of jaarplannen. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

Competenties
Gastgericht
Representatief en communicatief vaardig
Flexibel, planmatig en organisatorisch sterk
Leiderschap tonend en besluitvaardig
Kwaliteitsgericht
Ondernemend

Verantwoordelijkheden
Personeelsmanagement
F&B dienstverlening en service aan gasten
Op hoofdlijnen communiceren met afdeling sales qua conversie, annuleringen evenals bijzonderheden
Opstellen afdelingsbegroting en actief realtime sturen op data


Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Horeca Depot, Museum
Boijmans Van BeuningenLandal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Competenties

Verantwoordelijkheden
Personeelsmanagement
F&B dienstverlening en
service aan gasten
Op hoofdlijnen communiceren
met afdeling sales qua conversie, annuleringen evenals bijzonderheden
Opstellen afdelingsbegroting en actief realtime sturen op data




No cure No pay
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.
interim kandidaat via Vijverborgh
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht
Representatief en
communicatief vaardig
Flexibel, planmatig en
organisatorisch sterk
Leiderschap tonend
Besluitvaardig
Kwaliteitsgericht
Ondernemend
De horeca manager is eindverantwoordelijk voor de restaurants en, wanneer van toepassing, banqueting faciliteiten. Hij/zij leidt de afdelingen keuken, stewarding en bediening en communiceert actief met ondersteunende afdelingen, wanneer van toepassing. De horeca manager is verantwoordelijk voor de realisatie van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen aan de hand van opgestelde en gefiatteerde budgetten of jaarplannen. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

