



Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
No cure No pay
Samenwerking vindt plaats op
basis van een zogenaamde tekenfee.


met Vijverborgh?
Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224
Contract Manager
Senior Inkoper
Manager Contractbeheer
Manager Inkoop
Contract Management
Keuken Manager
Culinair Manager
Executive Chef
Chef-kok
Sous Chef
Keuken
Management
per direct beschikbaar
Hospitality Manager
General Manager
Bedrijfsleider
Service Manager
Community Manager
Hospitality & Service
Management
per direct beschikbaar
Horeca Manager
F&B Manager
Restaurant Manager
Banqueting Manager
Business Coach Horeca
Horeca Expert / Specialist
Horeca
Management
per direct beschikbaar
Chief Executive Manager
Algemeen Directeur
Operationeel Manager
Managing Director
Hotel Manager
Resort Manager
Operationeel Directeur
Chief Operating Officer
General
Management
per direct beschikbaar
Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen
Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem

Interim Management
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.



Sales Manager
Area Sales Manager
Commercieel Directeur
Business Development Manager
Sales & Event Manager
Event Manager
Sales
Management
per direct beschikbaar
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Horeca Depot, Museum
Boijmans Van BeuningenLandal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224





No cure No pay
Samenwerking vindt plaats op
basis van een zogenaamde tekenfee.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.
Contract Manager
Senior Inkoper
Manager Contractbeheer
Manager Inkoop
Contract Management
per direct beschikbaar
Sales Manager
Area Sales Manager
Commercieel Directeur
Business Development Manager
Sales & Event Manager
Event Manager
Sales
Management
per direct beschikbaar
Keuken Manager
Culinair Manager
Executive Chef
Chef-kok
Sous Chef
Keuken
Management
per direct beschikbaar
Hospitality Manager
General Manager
Bedrijfsleider
Service Manager
Community Manager
Hospitality & Service
Management
per direct beschikbaar
Horeca Manager
F&B Manager
Restaurant Manager
Banqueting Manager
Horeca
Management
per direct beschikbaar
Chief Executive Manager
Algemeen Directeur
Operationeel Manager
Managing Director
Hotel Manager
Resort Manager
Operationeel Directeur
Chief Operating Officer
General
Management
per direct beschikbaar
interim kandidaat via Vijverborgh
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.
