



Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
No cure No pay
Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen
Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
met Vijverborgh?
Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.



De keukenmanager is verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinair niveau van het horeca concept. De nadruk van de functie ligt op het coordineren van een zo efficient en effectief mogelijk bereidingsproces met focus op gasttevredenheid en rendement. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

Competenties
Gastgericht
Representatief en communicatief vaardig
Flexibel
Innovatiegericht
Creatief
Kwaliteitsgericht
Stressbestendig

Verantwoordelijkheden
Personeelsbeheer
Menu engineering
Personeelsplanning
Inkoop- en voorraadbeheer
Doorontwikkeling van de afdeling of culinair ontwerp, als onderdeel van het horeca concept


Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Horeca Depot, Museum
Boijmans Van BeuningenLandal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Competenties

Verantwoordelijkheden
Personeelsbeheer
Menu engineering
Personeelsplanning
Inkoop- en voorraadbeheer
Doorontwikkeling van de
afdeling of culinair ontwerp,
als onderdeel van het
horeca concept
De keukenmanager is verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinair niveau van het horeca concept. De nadruk van de functie ligt op het coordineren van een zo efficient en effectief mogelijk bereidingsproces met focus op gasttevredenheid en rendement. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.





No cure No pay
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.
Management
interim kandidaat via Vijverborgh
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht
Representatief en
communicatief vaardig
Flexibel
Innovatiegericht
Creatief
Kwaliteitsgericht
Stressbestendig
