Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.

Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.

Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.

No cure No pay

Onze werkwijze
  • Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen

  • Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht

  • Wereldmuseum, Rotterdam

  • Chassé Theater, Breda

  • Delfins Beach Resort, Bonaire

  • Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem

Enkele referenties
Liever persoonlijk contact
met Vijverborgh?

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?

Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Jouw ideale interim kandidaat via Vijverborgh

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Kom in contact

Culinair Manager

Culinair Manager
Keuken Management

De culinair manager is verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinair niveau van het horeca concept. De nadruk van de functie ligt op het coordineren van een zo efficient en effectief mogelijk bereidingsproces met focus op gasttevredenheid en rendement. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

Competenties

  • Gastgericht

  • Representatief en communicatief vaardig

  • Flexibel

  • Innovatiegericht

  • Creatief

  • Kwaliteitsgericht

  • Stressbestendig

Verantwoordelijkheden

  • Personeelsbeheer

  • Menu engineering

  • Personeelsplanning

  • Inkoop- en voorraadbeheer

  • Doorontwikkeling van de afdeling of culinair ontwerp, als onderdeel van het horeca concept

Enkele referenties
  • Chassé Theater, Breda

  • Delfins Beach Resort, Bonaire

  • Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem

  • Horeca Depot, Museum
    Boijmans Van Beuningen

  • Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht

  • Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?

Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Liever persoonlijk contact met Vijverborgh?

Competenties

Verantwoordelijkheden

Personeelsbeheer

Menu engineering

Personeelsplanning

Inkoop- en voorraadbeheer

Doorontwikkeling van de
afdeling of culinair ontwerp,
als onderdeel van het
horeca concept

De culinair manager is verant-woordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan en drukt een belangrijke stempel op het culinair niveau van het horeca concept. De nadruk van de functie ligt op het coordineren van een zo efficient en effectief mogelijk bereidingsproces met focus op gasttevredenheid en rendement. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werk-methodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

Kom in contact
Onze werkwijze

No cure No pay

Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.

Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.

Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.

Culinair Manager
Culinair Manager
keuken
Management
Jouw ideale
interim kandidaat via Vijverborgh

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht

Representatief en
communicatief vaardig

Flexibel

Innovatiegericht

Creatief

Kwaliteitsgericht

Stressbestendig