



Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel, via jouw
vaste contactpersoon binnen Vijverborgh.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke
kennis en vaardigheden.
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
No cure No pay
Horeca Depot, Museum Boijmans Van Beuningen
Landal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam
Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
met Vijverborgh?
Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.



De commercieel directeur stuurt de commerciële banqueting/horeca afdeling aan. Hij/zij stelt, in samenspraak met de opdrachtgever, op basis van marktonderzoek en omzetdoelstellingen het verkoopbeleid, -plan, en bijbehorende sales acties op. In samenwerking met marketing verantwoordelijken wordt een marketingplan opgesteld om doelstellingen vorm te geven. Genoemde plannen worden vertaald in concrete accountplannen. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.

Competenties
Gastgericht
Representatief en communicatief vaardig
Ondernemend
Commercieel en prestatiegericht
Netwerkgericht
Innovatiegericht en creatief
Kwaliteitsgericht
Stressbestendig

Verantwoordelijkheden
Verantwoordelijk voor realisatie en
het behalen van gestelde omzet- en afdelingsdoelstellingenBeheer van key accounts en opstellen
van managementrapportages


Chassé Theater, Breda
Delfins Beach Resort, Bonaire
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Horeca Depot, Museum
Boijmans Van BeuningenLandal Hof van Saksen, Nooitgedacht
Wereldmuseum, Rotterdam

Wil je persoonlijk schakelen met Vijverborgh over de mogelijkheden van interim management in jouw organisatie?
Neem dan contact op met
Rob van Duijn
Stuur een e-mail naar: interim@vijverborgh.nl
Of bel +31(0) 765418224

Competenties

Verantwoordelijkheden
Verantwoordelijk voor realisatie
en het behalen van gestelde
omzet- en
afdelingsdoelstellingen
Beheer van key accounts
en opstellen van managementrapportages
De commercieel directeur stuurt de commerciële banqueting/horeca afdeling aan. Hij/zij stelt, in samenspraak met de opdrachtgever, op basis van marktonderzoek en omzetdoelstellingen het verkoopbeleid, -plan, en bijbehorende sales acties op. In samenwerking met marketing verantwoordelijken wordt een marketingplan opgesteld om doelstellingen vorm te geven. Genoemde plannen worden vertaald in concrete accountplannen. Tijdens de interim dienstverlening kunnen vanzelfsprekend werkmethodieken en -systematieken, in overleg met de opdrachtgever, aangepast worden wanneer dit procesmatig nodig blijkt.





No cure No pay
Voorstellen kandidaten
Vijverborgh stelt kandidaten
op locatie voor.
Vijverborgh selecteert interim kandidaten
Op basis van people skills, vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
Intake gesprek met Vijverborgh
Formuleren van een functieprofiel,
via jouw vaste contactpersoon
binnen Vijverborgh.
interim kandidaat via Vijverborgh
De wereld van horeca en hospitality is constant in beweging. Met ruim 30 jaar ervaring kennen óf vinden wij jouw ideale interim kandidaat en brengen wij vraag en aanbod binnen horeca en hospitality, in de meeste gevallen, relatief snel bij elkaar! Ons netwerk van professionals hebben allen ruime werkervaring in de horeca en hospitality sector, en brengen zodoende interim kennis in op het gebied van operations, keuken, hospitality en sales events voor jouw organisatie.

Gastgericht
Representatief en
communicatief vaardig
Ondernemend
Commercieel en
prestatiegericht
Netwerkgericht
Innovatiegericht en creatief
Kwaliteitsgericht
Stressbestendig
